Vuxenleksaker

Hur stor dildo kan de göra egentligen? Och varför gör de så stora dildos överhuvudtaget? Är det inte slöseri med gummi egentligen, eller vad de nu dessa dildos är gjorda av. Jag porrsurfar ibland. Jag erkänner det. Men vem sjutton gör det inte någon gång? Det finns hur mycket som helst där ute på nätet. Jag var på en föreläsning om Internet för många år sedan och då sa föreläsaren dels att om du skulle gå igenom alla sidor som finns på nätet så fick du hålla på en stund. Om vi tänkte oss att vi bytte från en sida till en annan i sekunden så skulle vi få hålla på i år för att se allt. Det andra han sa var att de sidor som vi besöker är bara en promille av alla de som finns, och att de sidor vi har ett intresse av är bara en mindre procent av hela kakan. Största delen av hemsidor på nätet är helt enkelt porrsidor. Föreläsaren sa också att porren finansierar Internet och att det förmodligen inte hade funnits i sin nuvarande form utan porren.

Om det här stämmer eller inte, who knows? Men mycket porr finns det i alla fall. Och det här med stor dildo dök upp när jag surfade runt. Jag såg en kille knäböja över en enorm dildo. Den var verkligen enorm. Den såg ut att vara tjockare än en riktigt muskulös arm och så lång att den borde ha kittlat hans tonsiller. Det kan inte vara bra att sätta sig på en sådan grej. Och det kan inte vara bra att ha något så stort inne i kroppen. Vad händer med de inre organen? Flyttas de runt? Sedan har vi själva analen. Spricker den inte när man för in något som ser ut att vara lika grovt som en mindre brandspruta?

Jag tycker nog att dildos kan bli för stora (kolla in denna sida). Är det inte meningen att det ska vara skönt?

Kommentera